Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica de confidențialitate ADAMA

 

 

Prezenta politică de confidențialitate ("Politica de Confidențialitate") este în vigoare începând din 25 mai 2018. Este posibil să actualizăm această Politică de Confidențialitate din când în când, însă nu vă vom diminua drepturile. Actualizările se aplică de la data intrării în vigoare, așa cum este indicat pe Site.

 

Scopul acestei Politici de Confidențialitate

 

Ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea și să ne asigurăm că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt protejate. Scopul acestei Politici de Confidențialitate este acela de a explica ce facem cu datele personale pe care ni le furnizați ("Date cu Caracter Personal"), cum ar fi numele dvs., adresa dvs. poștală sau de e-mail.

 

Acest site web este operat de ADAMA Agricultural Solutions Limited, având sediul social înregistrat în Golan Street, Airport City, 7015103, Israel (“ADAMA”). Orice Dată cu Caracter Personal prelucrată de ADAMA în legătură cu acest site web este controlată de ADAMA, care este “operatorul de date” al Datelor dvs. cu Caracter Personal.

 

Unele dintre filialele noastre pot opera, de asemenea, site-uri web publice, iar în prezenta Politică de Confidențialitate, orice referire la “Site” înseamnă acest site web și site-urile web ale filialelor noastre și ale afiliaților noștri, iar "noi", "al nostru" sau "nouă" se referă la ADAMA și la sucursalele și filialele acesteia (“Grupul ADAMA”).

 

În circumstanțele  particulare indicate mai jos, ADAMA nu are o răspundere individuală, ci una solidară cu celelalte companii din Grupul ADAMA, pentru legalitatea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal.

 

Site-urile web ale terților

 

Prezenta Politică de Confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal legate de utilizarea de către dvs. a site-ului nostru. Aceasta nu se aplică datelor colectate de site-uri web, platforme și aplicații ale terților, pe care le puteți accesa prin link-uri de pe Site. Astfel de site-uri web, platforme și aplicații ale terților pot avea propriile politici de confidențialitate.

 

Bazele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Noi vă putem prelucra datele dvs. cu caracter personal pe diferite baze legale ale i) consimțământului dvs. sau consimțământului dvs. explicit, după caz, ii) îndeplinirii unui contract cu dvs., iii) îndeplinirii obligațiilor noastre legale sau statutare, iv) intereselor legitime, după cum este prezentat mai jos, v) pentru a proteja interesele vitale ale dvs. sau ale altor persoane, sau vi) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unei revendicări legale.

 

Ce și cum colectăm și folosim datele cu caracter personal

 

Site-ul înregistrează automat, iar noi procesăm informații din browserul utilizat pentru a accesa Site-ul, de exemplu, adresa dvs. IP, paginile care sunt vizitate de la acea adresă și site-ul web de unde vizitați Site-ul, dacă computerul dvs. este setat să permită acel tip de colectare. Noi folosim astfel de informații pentru a evalua interesul față de site-ul nostru și pentru a efectua alte activități de cercetare a pieței, cum ar fi studierea obiceiurilor de navigare pe site-ul nostru. Noi nu folosim astfel de informații pentru a identifica utilizatorul care accesează site-ul.

 

Majoritatea serviciilor noastre nu necesită înregistrare. Cu toate acestea, unele dintre serviciile disponibile prin intermediul Site-ului pot necesita înregistrare. Vi se poate cere să furnizați și, prin urmare, vă vom procesa datele de contact, cum ar fi numele, locația și informațiile despre afacerea dvs., ocupația sau o adresă de e-mail. De asemenea, vi se poate oferi să ne trimiteți întrebări sau comentarii sau să furnizați informații suplimentare prin sondaje sau concursuri. Furnizarea unor astfel de informații este în întregime voluntară. Dacă furnizați astfel de informații, le putem folosi pentru a vă contacta și pentru a vă informa cu privire la modificările aduse serviciilor noastre sau ale Site-ului nostru, dacă este necesar în scopurile menționate mai sus. De asemenea, putem folosi astfel de informații pentru a îmbunătăți utilizabilitatea Site-ului și pentru a ne asigura că este relevant și satisface nevoile dumneavoastră.

 

De asemenea, vă putem solicita consimțământul pentru anumite utilizări de date dacă trebuie să folosim datele dvs. cu caracter personal în scopuri, care nu sunt acoperite de prezenta Politică de confidențialitate. Dvs. nu aveți obligația de a furniza un astfel de consimțământ, dar dacă preferați să nu o faceți, participarea la anumite activități poate fi restricționată. O astfel de restricționare se va aplica numai dacă datele cu caracter personal colectate având consimțământul dvs. sunt necesare pentru executarea unui contract încheiat cu dvs., în baza căruia prestăm astfel de activități.

 

Mai mult decât atât, putem folosi datele cu caracter personal dacă le considerăm necesare pentru a ne proteja de un risc de securitate și putem partaja aceste informații cu autoritățile de aplicare a legii, dacă este cazul.

 

 

Prelucrare

Baza legală pentru prelucrare

Formularul de contact

Dacă completați și trimiteți formularul de contact la https://www.adama.com/romania/ro/contact noi vă vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a răspunde întrebărilor, comentariilor sau solicitărilor dvs. de informații. De asemenea, putem folosi datele colectate prin intermediul formularului de contact pentru a intra în relații de afaceri cu dvs. sau cu organizația pe care o reprezentați. Este posibil să reținem întrebările dvs. pentru o anumită perioadă de timp în scopuri administrative interne sau pentru a îmbunătăți serviciile sau produsele noastre.

ADAMA se bazează pe interesul legitim atunci când prelucrează datele dvs. cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de contact. Atunci când completați formularul de contact, vă puteți înscrie opțional pentru lista noastră de corespondență dând clic pe caseta de bifare corespunzătoare. Înregistrându-vă pe lista noastră de corespondență, sunteți de acord ca ADAMA să vă prelucreze datele cu caracter personal în scopuri de marketing și să primiți de la noi comunicări, cum ar fi comunicatele de presă, depunerile la bursa de valori, actualizările referitoare la produsele și serviciile ADAMA și informațiile despre evenimentele noastre. ADAMA se bazează pe consimțământul dvs. pentru a vă transmite comunicarea menționată mai sus.

 

Corespondența dvs. cu ADAMA

 

Dacă corespondați cu noi prin e-mail, serviciu poștal sau altă formă de comunicare, este posibil să păstrăm această corespondență și informațiile cuprinse în aceasta și să le folosim pentru a răspunde la întrebarea dvs., pentru a vă anunța despre evenimentele sau produsele noastre sau pentru a ține evidența reclamației dvs.

 

ADAMA se bazează pe interesul legitim atunci când prelucrează datele dvs. cu caracter personal în scopuri de corespondență.

Relațiile de afaceri cu contractanții noștri

 

În cursul activității noastre, noi colectăm date care sunt necesare pentru executarea contractelor încheiate cu contractanții noștri, furnizorii și alte părți. Dacă decideți să intrați într-o relație de afaceri cu ADAMA, trebui să vă prelucrăm datele pentru a încheia și executa contractul.

 

ADAMA se bazează pe necesitatea executării unui contract cu dvs. atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

Dacă reprezentați o altă persoană sau entitate

 

Dacă reprezentați o altă persoană fizică (de exemplu, un fermier) sau o persoană juridică (de exemplu, un distribuitor al produselor noastre), noi colectăm datele dvs. cu caracter personal în scopuri de contact și pentru a executa contractul încheiat cu entitatea pe care o reprezentați. Dacă sunteți un agent de vânzări al unuia dintre distribuitorii produselor noastre, noi vă colectăm datele pentru a executa noi comenzi pentru produsele noastre, vă oferim informații despre noile noastre produse sau despre aplicarea produselor noastre pe câmpuri, știri despre culturi și condiții meteorologice, informații despre economie. Noi procedăm astfel pentru a vă îmbunătăți cunoștințele profesionale și abilitățile de vânzări. Dacă nu am primit date direct de la dvs., le-am obținut de la entitatea pe care o reprezentați.

 

Dacă reprezentați o altă persoană sau entitate, noi ne bazăm pe interesul nostru legitim atunci când procesăm datele dvs. cu caracter personal.

Newsletter și comunicare de marketing

 

Dacă v-ați abonat la unul dintre buletinele noastre informative, cum ar fi: actualizările de blog, actualizările de produse, actualizările tehnice, actualizările din industrie, noi prelucrăm datele dvs. în scopuri de marketing direct, inclusiv profilarea. Vă putem informa despre noile noastre produse, evenimente, reduceri la produsele noastre, informații de pe teren, condiții meteorologice și multe altele.

Dacă ne-ați furnizat informații mai detaliate, cum ar fi tipurile de culturi, suprafața terenului dvs., țara sau regiunea terenului dvs. sau informații despre preferințele dvs., este posibil să vă trimitem știri adaptate nevoilor sau preferințelor dvs. pe baza profilării.

 

Atunci când vă trimitem comunicații de marketing, ne bazăm pe consimțământul dvs.

Evenimente de afaceri

 

Noi prelucrăm datele cu caracter personal ale participanților, care sunt interesați de oferta noastră și care au decis să ne furnizeze datelor lor de contact în cadrul diferitelor evenimente organizate de ADAMA, precum și a celor la care participă ADAMA. Acestea includ evenimente ale companiei, întâlniri de afaceri, expoziții comerciale, conferințe, prezentări ale produselor noastre și altele.

În timpul evenimentelor menționate mai sus vă puteți abona și la buletinul nostru informativ.

 

ADAMA se bazează pe interesul legitim atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal colectate în timpul evenimentelor de afaceri.

Utilizatorii site-ului

 

Noi folosim cookie-uri pentru a ne ajuta să vă îmbunătățim experiența atunci când folosiți site-ul nostru web. În unele cazuri, cookie-urile pot fi considerate date cu caracter personal. Putem colecta cookie-uri, care sunt esențiale pentru experiența utilizatorului site-ului web, precum și cookie-uri utilizate în scopuri funcționale, statistice sau de marketing.  Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați https://www.adama.com/romania/ro/politica-de-cookies .

 

Atunci când procesează cookie-uri, ADAMA se bazează pe consimțământul dvs. cu privire la necesitatea executării unui contract cu dvs. sau pe interesul legitim, în funcție de tipul de prelucrare și cookie-uri.

Pentru mai multe informații despre modul în care colectăm și utilizăm cookie-uri, vă rugpm să consultați https://www.adama.com/romania/ro/politica-de-cookies

Recrutare

 

ADAMA poate prelucra date cu caracter personal în scopuri de recrutare. În legătură cu o cerere de angajare sau o solicitare de informații, ADAMA poate colecta datele din CV-ul dvs. sau din alte documente de recrutare, pe care ni le furnizați sau prin intermediul agențiilor de recrutare. Domeniul de aplicare a datelor cu caracter personale pe care le procesăm depinde de informațiile pe care le furnizați în cererea dvs. Dacă sunteți de acord, putem folosi datele dvs. și pentru viitoare procese de recrutare.

 

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este necesitatea încheierii unui contract cu dvs. sau interesul nostru legitim de a asigura conformitatea în procesul nostru de recrutare, inclusiv combaterea discriminării la locul de muncă. Dacă sunteți de acord să participați la viitoarele noastre procese de recrutare, ne bazăm pe consimțământul dvs. atunci când vă prelucrăm datele.

My ADAMA

 

My ADAMA este un serviciu online pentru clienții ADAMA (adică fermieri, agronomi și alți profesioniști) Prin intermediul My ADAMA noi informăm utilizatorii înregistrați despre condițiile meteorologice din regiunea dvs., informații despre protecția culturilor, perspectiva asupra pieței, evenimente ADAMA sau evenimente publice și produsele și serviciile noastre.

În procesul de deschidere a contului, noi colectăm datele dvs. cu caracter personal: e-mail, nume, prenume, țară/regiune, oraș și profesie. Furnizarea acestor date este voluntară, însă este necesară pentru a vă înscrie în My ADAMA.

Noi vă vom prelucra datele dvs. cu caracter personal și în scopuri de securitate și analitice pentru a înțelege modul în care utilizatorii folosesc și interacționează cu My ADAMA. Acest lucru ne va ajuta, de asemenea, să îmbunătățim serviciul My ADAMA.

Știri personalizate

În cazul în care furnizați informații suplimentare în procesul de înregistrare, cum ar fi tipurile de culturi și dimensiunea terenului, este posibil să vă recomandăm produsele, serviciile și sfaturile de cultivare a plantelor, care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. Furnizarea de date suplimentare este opțională.

Buletinul informativ ADAMA

În timpul înregistrării, vă puteți înscrie pentru buletinul informativ ADAMA pentru a primi actualizări despre produsele noastre. Vă rugăm să consultați secțiunea: e) Newsletter și comunicare de marketing. Vă puteți dezabona de la buletinul informativ ADAMA în orice moment, modificându-vă preferințele în Setările Contului.

Crearea contului My ADAMA

Dacă alegeți să vă înscrieți pentru My ADAMA cu adresa dvs. de e-mail, vă vom trimite un link pentru a vă confirma contul. După ce faceți clic pe link veți putea finaliza înregistrarea.

ADAMA vă permite să creați un cont My ADAMA și să vă conectați pentru a utiliza My ADAMA prin contul dvs. pe platforme terțe, cum ar fi Google, Twitter și Facebook.

Dacă decideți să vă înregistrați sau să ne acordați în alt mod acces la contul dvs. pe o platformă a unei terțe părți, noi putem colecta datele cu caracter personal, care sunt deja asociate contului dvs. pe platforma respectivă, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, activitățile sau lista dvs. de contacte, care sunt asociate respectivului cont.

De asemenea, puteți avea opțiunea de a partaja informații suplimentare cu ADAMA prin intermediul contului dvs. dintr-un serviciu de rețea socială al unei terțe părți. În cazul în care alegeți să furnizați astfel de date cu caracter personal în timpul înregistrării sau în alt mod, îi veți acorda ADAMA permisiunea de a le utiliza, partaja și stoca într-o manieră conformă cu prezenta Politică de Confidențialitate.

 

Dacă vă creați un cont My ADAMA, vă vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a încheia și executa un contract cu dvs. Atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopuri de securitate, analitice sau pentru a ne îmbunătăți serviciile, ne bazăm pe interesul nostru legitim.

 

Semnătura electronică

 

Această secțiune este dedicată contractanților noștri sau potențialilor noștri contractanți, parteneri de afaceri și investitori, cărora li se solicită să încheie contracte cu noi și/sau alte document în format electronic (de exemplu, prin DocuSign și/sau alte instrumente).

Informațiile dvs. personale colectate în timpul semnării electronice a unui document sunt prelucrate în scopul executării afacerii, în special pentru încheierea și executarea acordurilor între ADAMA și contractanți sau potențiali contractanți, parteneri de afaceri și investitori, pentru a respecta cerințele legale sau de reglementare, litigiile și apărarea revendicărilor și pentru prevenirea, depistarea și investigarea fraudelor.

Atunci când folosiți DocuSign sau alte instrumente de semnătură electronică, este posibil să colectăm datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi: numele, denumirea funcției, adresa IP, semnătura.

Noi putem împărtăși datele dvs. cu contractanții noștri, cu potențialii noștri contractanți, parteneri de afaceri, investitori și alte companii din cadrul Grupului ADAMA. De asemenea, noi putem partaja datele dvs. cu prestatorii de servicii (cum ar fi DocuSign și furnizorii de servicii cloud).

 

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o reprezintă necesitatea încheierii și executării unui contract cu dvs. sau, dacă dvs. doar îl reprezentați pe contractul nostru, pe potențialul contractant, partener de afaceri sau investitor, atunci acesta va fi interesul nostru legitim.

 

 

 

 

 

Cum putem partaja date cu caracter personal

 

Noi putem partaja date cu caracter personal despre vizitatorii site-ului nostru între companiile din Grupul nostru global ADAMA, inclusiv în țări care nu au o protecție adecvată a datelor, în scopuri legate de afacerile acelor companii. De asemenea, noi putem partaja date cu caracter personal despre vizitatorii site-ului web cu terțe părți în vederea respectării legii, a hotărârilor judecătorești sau a procesului legal; pentru a impune sau aplica acordurile noastre sau pentru a ne proteja pe noi și drepturile noastre, prin efectul legii, atunci când aceste date cu caracter personal sunt transferate ca parte a vânzării activelor.

 

Noi vom furniza date agregate despre produsele și serviciile achiziționate, interesele vizitatorilor, date demografice și alte informații colectate de pe site-ul nostru partenerilor comerciali, agenților publicitari și altor părți interesate, astfel încât aceștia să poată afla care sunt produsele și serviciile cele mai populare pentru clienții noștri. Datele agregate vor fi în formă statistică de grup anonim și nu vor fi asociate cu nicio persoană individuală.

 

Noi partajăm datele dvs. cu caracter personal cu clienții noștri, precum și cu prestatorii noștri de servicii, care prestează servicii în numele nostru în scopurile descrise mai sus. În special, noi partajăm date cu caracter personal cu prestatorii de servicii de marketing, servicii de găzduire și suport IT. Prestatorii de servicii sunt obligați prin lege și/sau contract să protejeze confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal și să utilizeze datele cu caracter personal numai pentru a ne presta serviciile solicitate, în conformitate cu legea aplicabilă.

 

Noi partajăm datele dvs. cu caracter personal cu alte companii, furnizori și parteneri de afaceri, care îndeplinesc anumite funcții pentru noi, prin care aceste companii sunt ele însele responsabile pentru a determina scopurile și/sau mijloacele prelucrării și pentru legalitatea prelucrării, cum ar fi, în special, băncile, instituțiile financiare și companiile emitente de carduri de credit.

 

Transferurile internaționale de date cu caracter personal

 

Având în vedere faptul că societățile din Grupul ADAMA sunt situate și oferă servicii în întreaga lume, noi trebuie să vă transferăm datele cu caracter personal la nivel internațional. Unele țări din afara Spațiului Economic European, în care sunt situate companiile grupului, și anume Israel și Elveția, au fost recunoscute în mod oficial ca oferind un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. Transferul datelor cu caracter personal către alte țări din afara SEE, care nu au același nivel de protecție a datelor cu caracter personal ca în SEE, are loc pe baza acordului nostru de partajare intra-grup a datelor, care se bazează pe clauzele contractuale standard ale Comisiei Europene pentru transferurile de date și care este în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

 

Unii dintre prestatorii de servicii și alți terți cărora le partajăm date cu caracter personal pot fi localizați, de asemenea, în țări din afara SEE, care nu oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. Transferurile către aceste terțe părți are loc utilizând un mecanism acceptabile de transfer legal de date, cum ar fi clauzele contractuale standard ale UE pentru transferurile de date.

 

Vă rugăm să ne scrieți la adresa noastră de e-mail de contact menționată mai jos dacă doriți să primiți informații suplimentare sau, atunci când este disponibilă, o copie a mecanismului de transfer de date relevant.

 

Cât timp păstrăm datele dvs. cu  caracter personal

 

Noi nu păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe care le obținem despre dvs. prin intermediul acestui site mai mult decât este necesar în mod rezonabil pentru scopul(urile) pentru care au fost colectate, însă, în general, noi stocăm aceste date cu caracter personal timp de cel mult un an. În anumite cazuri, datele cu caracter personal pot fi păstrate pentru o perioadă extinsă de timp, pentru a respecta obligațiile legale sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unei revendicări legale, în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

Drepturile dvs. referitoare la datele cu caracter personal

 

Următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal vi se aplică numai dacă vizitați site-ul nostru web din UE sau în cazul în care Regulamentul general privind protecția datelor sau alte legi aplicabile privind protecția datelor din UE prevăd astfel și sunt supuse condițiilor stipulate în acestea.

 

În situațiile în care companiile Grupului ADAMA acționează ca operatori comuni de date, vă puteți exercita aceste drepturi cu privire la și împotriva oricăruia dintre ei. Companiile Grupului ADAMA, care acționează în calitate de operatori comuni de date au încheiat un acord, care reflectă rolurile și relațiile lor respective. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să aflați mai multe despre acest acord contractual.

 

Acces

Aveți dreptul de a obține de la noi confirmarea faptului dacă datele dvs. cu caracter personal sunt în curs de prelucrare, informații relevante despre o astfel de prelucrare, așa cum prevede legislația UE aplicabilă privind protecția datelor, precum și o copie a datelor cu caracter personal supuse prelucrării.

 

Rectificare

Dvs. aveți dreptul de a obține din partea noastră rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc și completarea datelor cu caracter personal incomplete. Cu toate acestea, nu vor fi permise modificări ale datelor cu caracter personal în cazul în care modificarea ar duce la informații incorecte sau ar modifica o tranzacție încheiată cu noi, care este deja finalizată.

 

Obiecție

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal din motive legate de situația dvs. particulară.

 

De asemenea, puteți ridica obiecții în orice moment față de prelucrarea datelor dvs. cu  caracter personal în scopuri de marketing. (Vă rugăm să rețineți faptul că, chiar dacă vă opuneți utilizării datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing direct, noi vă vom trimite în continuare mesaje tranzacționale în legătură cu serviciile pe care le-ați achiziționat de la noi. Acestea includ răspunsuri la întrebările dvs. și informații despre un serviciu, pe care l-ați achiziționat de la noi.)

 

Portabilitate

Aveți dreptul de a primi date cu caracter personal, care vă privesc și pe care le-ați furnizat operatorului de date într-un mod structurat, utilizat în mod obișnuit și care pot fi citite automat și aveți dreptul de a transmite acele date cu caracter personal către alt operator fără niciun impediment din partea operatorului de date.

 

Restricționare

Puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal.

 

Ștergere

Puteți solicita ștergerea (eliminarea) datelor dvs. cu caracter personal.

 

Dreptul de a depune o plângere

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru UE din locul dvs. de reședință, locul de muncă sau locul în care a apărut problema, care face obiectul plângerii.

 

Dreptul de a refuza sau de a retrage consimțământul

Aveți dreptul de a refuza sau de va vă da consimțământul și vă puteți retrage (cu efect în viitor) consimțământul acordat anterior pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în orice moment, fără consecințe negative adverse. Legalitatea oricărei prelucrări a datelor dvs. cu caracter personal, care a avut loc înainte de retragerea consimțământului dvs., nu va fi afectată.

 

 

Plugin-uri de rețele sociale

 

Site-ul nostru include plugin-uri de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn și Google (“Plugin-uri de rețele sociale”), pe care le puteți utiliza pentru a recomanda conținut de pe paginile noastre web prietenilor și familiei dvs.

 

Mai multe informații despre plugin-urile de rețele sociale și despre domeniul de aplicare și scopul prelucrării datelor de către furnizorii lor pot fi găsite în politica de confidențialitate a furnizorului de rețea socială.

 

Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate Twitter: http://twitter.com/privacy

Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate Google: https://policies.google.com/privacy

 

 

Facebook

 

Dacă ați vizitat Facebook și apoi vizitați site-ul nostru, browser-ul trimite informații către Facebook. Datele transferate către Facebook pot include informații precum ID-ul dvs. de utilizator, site-ul web pe care îl vizitați, data, ora și alte informații legate de browser. Facebook înregistrează unele dintre aceste informații și le poate folosi pentru a-și îmbunătăți produsele și serviciile și în scopuri publicitare. Noi nu avem nicio influență asupra sferei sau conținutului datelor colectate de Facebook folosind aceste plugin-uri. Prin integrarea plugin-ului, Facebook primește informația că ați accesat pagina corespunzătoare a site-ului nostru. Dacă sunteți conectat la contul dvs. de utilizator de pe Facebook în timp ce vizitați site-ul nostru, Facebook poate atribui vizita acestui cont. Atunci când interacționați cu plugin-uri, de exemplu folosind butonul „like” sau lăsând un comentariu, informațiile despre acestea sunt transferate direct către Facebook și stocate acolo. Dacă doriți să suprimați un astfel de transfer de date, trebuie să vă deconectați din contul dvs. de Facebook înainte de a vizita site-ul nostru. Pentru scopul și amploarea colectării datelor și a prelucrării și utilizării ulterioare a datelor de către Facebook, precum și pentru drepturile dvs. aferente și posibilitățile de setare pentru a vă proteja intimitatea, vă rugăm să consultați declarația de confidențialitate a Facebook la adresa

https://www.facebook.com/about/privacy.

 

LinkedIn

 

Noi folosim un plug-in oferit de LinkedIn ("LinkedIn"). Acest plug-in poate fi recunoscut după logoul LinkedIn din butonul "share". Atunci când accesați o pagină de pe site-ul nostru printr-un astfel de buton, browser-ul dvs. va configura o conexiune directă cu serverele LinkedIn, iar LinkedIn va primi informația că dvs. și adresa dvs. de IP ați accesat acest site. Dacă sunteți conectat la contul dvs. LinkedIn atunci când faceți clic pe butonul "share", LinkedIn poate atribui vizita acestui cont. Noi nu avem nicio influență asupra sferei sau conținutului datelor colectate de LinkedIn folosind acest plugin. Pentru informații despre scopul și amploarea colectării datelor, despre prelucrarea și utilizarea ulterioară a acestor date de către LinkedIn, precum și despre drepturile dvs. în acest sens și opțiunile dvs. de setare pentru protecția intimității dvs., vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a LinkedIn.

 

Twitter

 

Acest site folosește butoane Twitter ("Twitter"). Acest plugin poate fi recunoscut după logoul Twitter sau după cuvintele "twitter" sau "tweet". Printre altele, butoanele Twitter permit ca un text sau o pagină de pe acest site să fie partajată pe Twitter. Atunci când accesați o pagină de pe site-ul nostru printr-un astfel de buton, browser-ul dvs. va stabili o conexiune directă cu serverele Twitter, iar conținutul butonului va fi transferat în browser-ul dvs., care îl va încorpora în site. Noi nu avem nicio influență asupra sferei sau conținutului datelor colectate de Twitter folosind aceste butoane. Potrivit informațiilor furnizate de Twitter, datele de jurnal, cum ar fi adresa dvs. de IP, situl accesat anterior, etc. sunt transferate apoi către Twitter. Mai multe informații despre acest lucru sunt disponibile în declarația Twitter privind confidențialitatea datelor la adresa http://twitter.com/privacy.

 

Google Analytics

 

Noi utilizăm Google Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google. ("Google"). Google Analytics folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să analizăm modul în care folosesc utilizatorii site-ul. Informațiile generate de cookie despre utilizarea site-ului vor fi transmise către și stocate de Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor, renunțând la urmărirea de către Google Analytics cu efect pe viitor, descărcând și instalând programul suplimentar de browser pentru renunțarea la Google Analytics pentru browser-ul dvs. web actual: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

 

Alte informații

 

Securitatea datelor, transfer prin internet

Ne angajăm să păstrăm datele dvs.cu caracter personal în siguranță. Cu toate acestea, este imposibil să se garanteze securitatea absolută a datelor cu caracter personal. Dacă aveți vreo îngrijorare referitoare la compromiterea contului dvs. My ADAMA sau că v-au fost puse în pericol datele dvs. cu caracter personal, de exemplu dacă cineva v-a folosit contul, vă rugăm luați legătura cu noi imediat.

 

Protecția minorilor

Noi nu colectăm, nu prelucrăm și nici nu divulgăm date cu caracter personal ale minorilor cu vârsta sub 16 ani, fără a obține acordul prealabil al părinților sau al unei persoane cu răspundere părintească.

 

Legislația locală și reglementările locale

Prezenta politică de confidențialitate este menită să fie în conformitate cu legile și reglementările aplicabile privind confidențialitate ale fiecărei țări din care sunt colectate date cu caracter personal. În măsura în care legile unei țări ne interzic să folosim și să partajăm datele cu caracter personal într-o manieră descrisă în prezenta politică de confidențialitate, atunci politica de confidențialitate și practicile noastre vor fi considerate modificate pentru a fi în concordanță cu aceste legislații locale.

 

Informații de contact

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate sau dacă doriți să vă exercitați drepturile, vă rugăm să contactați Ofițerul nostru Șef de Confidențialitate la privacy.officer@adama.com sau:

 

Adresa:         Adama Agricultural Solutions SRL

Sos. Bucuresti Nord Nr. 10

Global City Business Park, Cladirea O21, Etaj 6

Voluntari, Ilfov, 077190

office.romania@adama.com       

 

 

 


Poți încărca facturile de achiziție produse ADAMA pe platformă sau le poți trimite pe Whatsapp la numărul +40 373 809 000